Elke dag een ruime keuze aan salades en warme gerechten, in de sfeer van een New Yorkse loft.

La Boutique Alimentaire werkt volgens het concept van «kwalitatief snel restaurant» dat zowel aan een restaurant, een kantine, een saladebar als een geraffineerde broodjeszaak doet denken, in de sfeer van een New Yorkse loft geïnspireerd door de prestigieuze panden van Tour & Taxi’s.

grid image 2 grid image 3 grid image 4

Onze diensten...


  • Sandwichschotels
  • Saladebuffetten
  • Gemengd buffet (sandwichschotels + 2 of 3 salades)
  • Zakouskis & andere

Bekijk al onze creaties


  • Binnenkort beschikbaar

Wie zijn wij?

La Boutique Alimentaire is een concept van een 'kwaliteitsvolle kantine-snackbar' dat zowel een restaurant, een kantine, een saladebar, een verfijnde sandwichwinkel in een New Yorkse loft-sfeer oproept, geïnspireerd door de prestigieuze gebouwen van Tour & Taxis.

Geen kaarten of menu's, de eigenaars aan het fornuis, bijgestaan door een brigade van koks, wedijveren in vindingrijkheid en inventiviteit om elke dag een grote keuze aan salades en warme gerechten te presenteren, samengesteld uit verse producten met versterkte smaken van kruiden en specerijen.

Hier zijn onze aanbiedingen:

  • Cateringservice
  • Tegen de middag: een toonbankservice voor uw samengestelde salades/sandwiches/pasta box & bowls
  • Een op maat gemaakte cateringservice

Uw smaakpapillen zijn dit waard!

Voor de gehaasten bieden wij kleine gerechten om mee te nemen, diverse sandwiches en een assortiment van 'huisgemaakte' desserts. Elke dag bieden wij in onze grote toonbank authentieke, gezonde en evenwichtige gerechten aan, terwijl we de prijzen aantrekkelijk houden dankzij een zeer nauwkeurig familiebeheer van de aankopen. Een moderne eco-verantwoorde houding aannemen, strijden tegen verspilling, en het beperken van afval behoren ook tot onze zorgen.

Image gauche Image bas droit

La boutique alimentaire

Wij zijn hier om al uw vragen te beantwoorden.

Adres

TOUR & TAXIS, Avenue du Port 86c, 1000 Bruxelles

Email

laboutiquealimentaire@skynet.be